Vinum & Carmina – degustare de vinuri Purcari si cultura, la The President

Vinum & Carmina – degustare de vinuri Purcari si cultura, la The President

Joi, 26 iulie, The President Pool & Lounge continua proiectul Vinum & Carmina, printr-un eveniment care se adreseaza iubitorilor de vin bun si cultura.

Al doilea eveniment din cadrul proiectului se desfasoara joi, 26 iulie 2018, de la ora 19, la Centrul de Evenimente The President, B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti (in Parcul Tei – pe malul lacului).

În cadrul evenimentului de lansare va fi organizată o degustare de vinuri de la Chateau Purcari, o prezentare despre legatura dintre vin, muzica si poezie, alături de un moment cultural artistic cu Cover & Dance Band si un spectacol cu muzica folclorica romaneasca, sustinut de Taraf Bucuresti.

 

Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se va desfasura in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si muzica de calitate printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului, sunt organizate 3 degustari de vinuri (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august), in cadrul carora 3 case partenere vor fi invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.

Vinum & Carmina

La fiecare eveniment sunt invitati sa participe: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, spcialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentanti ai unor companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg.

Proiectul este sprijinit de: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Participare gratuită cu condiția rezervării prealabile.

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)