Seri Speciale & Noutati

Seri Speciale & Noutati

Iti doresti o seara speciala?
Mancare delicioasa, muzica live si tot felul de surprize placute te asteapta la serile speciale The President.

„Sanatate prin Aqua Gym” – un proiect educational marca The President Pool & Lounge

Marti, 14 august, The President Pool & Lounge a organizat un curs de Aqua Gym pentru a lansa proiectul “Sanatate prin aqua gym”, un program educational care si-a propus educarea publicului larg in ceea ce priveste beneficiile din domeniul sanatatii pe care le aduce gimnastica acvatica.

Lansarea proiectului a avut loc pe 14 august, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President si a cuprins un antrenament de gimnastica acvatica realizat de instructorul Eduard Balaita.

Programul educational „Sanatate prin aqua gym” este sprijinit de 13 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IneditTV, IQool, Mujer, PR Wave, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

 

Afla mai multe despre proiect!

Seria de evenimente culturale Vinum & Carmina

Joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, The President Pool & Lounge a lansat proiectul Vinum & Carmina, logo Vinum & Carminaprintr-un eveniment care s-a adresat iubitorilor de vin bun si cultura. In cadrul evenimentului de lansare a fost organizata o degustare de vinuri realizata cu sprijinul Domeniului Bogdan si un moment cultural artistic cu Cover & Dance Band, parte a Taraf Bucuresti.

Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfasoara in perioada iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si cultura printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

Pe durata proiectului, sunt organizate 3 degustari de vinuri (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august), in cadrul carora 3 case partenere sunt invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.

Afla mai multe despre evenimentul de lansare de pe 5 iulie!

Citeste despre al doilea eveniment din cadrul proiectului Vinum & Carmina de pe 26 iulie!

Corin Romanescu

De Sanziene sarbatorim Ziua Universala a Iei la The President!

Pe 24 iunie, de Sanziene, va invitam sa sarbatoriti Ziua Universala a Iei alaturi de noi, in cadrul Centrului de Evenimente The President!

Pentru a incuraja cât mai multe persoane sa poarte imbracamintea traditionala romaneasca, pe durata intregii zile, intre orele 10 – 24, fiecare persoana care va trece pragul complexului The President purtand ia romaneasca, va primi din partea casei un pahar cu limonada proaspata.

Alaturandu-se manifestarilor culturale care se desfasoara in toata lumea, pe 24 iunie, The President sprijna cultura romaneasca, promovand portul popular si reintoarcerea la traditiile autentice.

În ultimii ani, bluza românească a fost recunoscută ca un simbol internațional al culturii române și o sursă de inspirație pentru creatorii de modă din lumea întreagă.

Ziua Universală a Iei este sărbătorită, în fiecare an, pe 24 iunie, pentru a promova cămașa din pânză cu broderii impresionante, care amintește de lada cu zestre a bunicii. Bluza tradițională românească este celebrată de românii de pretutindeni odată cu Sânzienele și cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Rezervari si contact: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
Email: office@president-events.ro
www.the-president.ro

Ziua Iei la The President

Incepand cu 1 iunie va invitam la distractie pe terasa The President!

Sarbatoreste Ziua Copilului si inceputul verii la terasa The President cu formatia Melotrom!

In fiecare seara de marti, miercuri, joi si vineri intampinam vara cu petreceri in aer liber cu muzica traditionala, mancare gustoasa si multa distractie.

Petrecerea inaugurala va avea loc pe 1 iunie, intre orele 19.00 – 24.00, pe terasa Centrului de Evenimente The President, situata in Parcul Lacul Tei.

Rezervari si detalii: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
Website: www.the-president.ro
Email: office@president-events.ro
Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 145 (in Parc, pe malul lacului), Sector 2, Bucuresti

 

Terasa Venetia