Sanatate prin aqua gym, Un program educational ce pune accentul pe una dintre problemele societatii moderne: sedentarismul

Sanatate prin aqua gym, Un program educational ce pune accentul pe una dintre problemele societatii moderne: sedentarismul

In perioada 14 august – 15 septembrie, The President Pool & Lounge deruleaza programul educational “Sanatate prin aqua gym”, un proiect care si-a propus educarea publicului larg in ceea ce priveste beneficiile din domeniul sanatatii pe care le aduce gimnastica acvatica.

Lansarea proiectului a avut loc pe 14 august, la piscina din cadrul Centrului de Evenimente The President si a inclus un antrenament de aqua gym realizat de instructorul Eduard Balaita.

La activitatile de gimnastica acvatica ce au lansat proiectul au fost invitati sa participe iubitori ai activitatii in aer liber si abonati ai The President Pool & Lounge, clienti, jurnalisti si public larg.

Programul educational „Sanatate prin aqua gym” este sprijinit de 13 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, IneditTV, IQool, Mujer, PR Wave, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

 

Despre Aqua Gym

Gimnastica in apa, Aqua Gym sau Aqua Aerobic, cum mai este numita, este un tip de antrenament de impact scazut, dar care lucreaza intreg corpul, fiind benefic atat pentru dezvoltarea musculaturii, cat si pentru imbunatatirea rezistentei cardiovasculare.

Gimnastica acvatica este potrivita copiilor, tinerilor, adultilor si batranilor, putand fi practicata in siguranta de femeile insarcinate si de persoanele ce urmeaza programe de recuperare fizica.

Despre The President Pool & Lounge

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, The President Pool & Lounge face parte din Centrul de Evenimente The President, un grup special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

The President Pool & Lounge ofera servicii de 5 stele in acest sezon estival: dusuri interioare si exterioare cu apa calda, 200 de vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale, sezlonguri si umbrele de soare incluse in pret, preturi reduse pentru copii si studenti, abonamente de sezon la preturi speciale.

Grupul dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia) și o piscină cu o capacitate de 300 de persoane (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie .

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)