Vinum & Carmina – degustare de vin si cultura la The President

Vinum & Carmina – degustare de vin si cultura la The President

Proiectul de educatie in cultura vinului cu titlul ”Vinum & Carmina 2018” se desfasoara in perioadalogo Vinum & Carmina iulie-august 2018 si si-a propus sa promoveze vinul bun si cultura printr-o serie de evenimente desfasurate pe terasa, in cadrul Centrului de Evenimente The President.

 

Lansarea proiectului va avea loc joi, 5 iulie 2018, de la ora 19, la The President Pool & Lounge.

În cadrul evenimentului de lansare a fost organizată o degustare de vinuri de la Domeniul Bogdan, o prezentare cu tema ” Vinul si visul poetului” susținută de Conf. Univ. Dr. Răduț Bîlbîie, alături de un moment cultural artistic cu Cover & Dance Band si un spectacol cu muzica folclorica romaneasca, sustinut de Taraf Bucuresti.

 

Proiectul si partenerii sai sunt promovati prin 4 campanii de presa ce vor fi trimise la inceputul lunii iulie si, respectiv, dupa fiecare degustare de vinuri.

Proiectul este sprijinit de: ACCMediaChannel, ACTUALITATEA MUZICALA, Autoreport, Bucuresti Life, Bucurestii vechi si noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, InfoAliment, INFOFASHION.RO, IneditTV, IQool, MyMagazine, Mujer, Romania pozitiva, SENSO TV, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

Pe durata proiectului, sunt organizate 3 degustari de vinuri (pe 5 iulie, 26 iulie si 30 august), in cadrul carora 3 case partenere vor fi invitate sa realizeze prezentari si degustari ale unor colectii reprezentative de vinuri.

 

La fiecare eveniment sunt invitati sa participe: manageri, organizatori de evenimente, specialisti in comunicare si relatii publice, specialisti de resurse umane si comunicare interna, reprezentanti ai unor companii romanesti si multinationale, jurnalisti, clienti ai restaurantului si public larg.

Participare gratuită cu condiția rezervării prealabile.

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)