Seri Speciale & Noutati

Seri Speciale & Noutati

Iti doresti o seara speciala?
Mancare delicioasa, muzica live si tot felul de surprize placute te asteapta la serile speciale The President.

De Sanziene sarbatorim Ziua Universala a Iei la The President!

Pe 24 iunie, de Sanziene, va invitam sa sarbatoriti Ziua Universala a Iei alaturi de noi, in cadrul Centrului de Evenimente The President!

Pentru a incuraja cât mai multe persoane sa poarte imbracamintea traditionala romaneasca, pe durata intregii zile, intre orele 10 – 24, fiecare persoana care va trece pragul complexului The President purtand ia romaneasca, va primi din partea casei un pahar cu limonada proaspata.

Alaturandu-se manifestarilor culturale care se desfasoara in toata lumea, pe 24 iunie, The President sprijna cultura romaneasca, promovand portul popular si reintoarcerea la traditiile autentice.

În ultimii ani, bluza românească a fost recunoscută ca un simbol internațional al culturii române și o sursă de inspirație pentru creatorii de modă din lumea întreagă.

Ziua Universală a Iei este sărbătorită, în fiecare an, pe 24 iunie, pentru a promova cămașa din pânză cu broderii impresionante, care amintește de lada cu zestre a bunicii. Bluza tradițională românească este celebrată de românii de pretutindeni odată cu Sânzienele și cu Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul.

Rezervari si contact: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
Email: office@president-events.ro
www.the-president.ro

Ziua Iei la The President

Incepand cu 1 iunie va invitam la distractie pe terasa The President!

Sarbatoreste Ziua Copilului si inceputul verii la terasa The President cu formatia Melotrom!

In fiecare seara de marti, miercuri, joi si vineri intampinam vara cu petreceri in aer liber cu muzica traditionala, mancare gustoasa si multa distractie.

Petrecerea inaugurala va avea loc pe 1 iunie, intre orele 19.00 – 24.00, pe terasa Centrului de Evenimente The President, situata in Parcul Lacul Tei.

Rezervari si detalii: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
Website: www.the-president.ro
Email: office@president-events.ro
Adresa: Bd. Lacul Tei nr. 145 (in Parc, pe malul lacului), Sector 2, Bucuresti

 

Terasa Venetia

 

Revelion 2018

In fiecare an, pe 31 decembrie, organizam petreceri de Revelion pentru toti cei care isi doresc sa intampine Noul An intr-o atmosfera de relaxare...

In fiecare an, de 8 martie te asteaptam la The President -in parcul Tei-pe malul Lacului-sa te tratam ca o adevarata vedeta!
8 martie

La Restaurantul The President iti poti organiza Petrecerea Burlacilor sau Petrecerea Burlacitelor! Iti oferim cadou Sampania + 15% discount din consumatie.