Nunti de vis in saloanele Centrului de Evenimente President

Nunti de vis in saloanele Centrului de Evenimente President

Acum poti trai experienta unei nunti de poveste fara nicio bataie de cap!

Alege sa te distrezi si sa te simti bine, intra cu adevarat in rolul de VIP la nunta ta si lasa toate bataile de cap legate de chestiuni tehnice si administrative in seama noastra.

O echipa de profesionisti selectata special pentru evenimentul tau te va asista la tot pasul si te va ghida catre cele mai potrivite optiuni in functie de dorintele, necesitatile si posibilitatile tale.

Suntem alaturi de tine ca sa ne povestesti cum iti imaginezi nunta viselor tale si sa te ajutam sa iti transpui dorintele in realitate.

Mai mult decat sa te asistam la alegerea meniului, a muzicii, a decoratiunilor, a marturiilor, putem gandi impreuna momente artistice speciale pentru nunta ta si contam pe profesionisti cu mare experienta in domeniu pentru a asigura gestionarea si supervizarea intregului eveniment.

Si pentru ca stim ca iti plac lucrurile concrete, iti prezentam mai jos o selectie de meniuri concepute special pentru nunti de catre bucatarii Restaurantului President:

Meniu Clasic

Pret: 75 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Select
Fel Principal SELECT 01

Pret: 77 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Royal

Pret: 80 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Top

Pret: 82 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Silver

Pret: 86 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Gold

Pret: 90 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Fie ca iti doresti o nunta in aer liber pe malul lacului sau intr-un salon, cu un numar mare de invitati sau intr-un cadru mai intim, suntem siguri ca vei gasi locatia portrivita in Centrul de Evenimente President.

Click AICI pentru a vedea spatiile de evenimente pe care ti le putem pune la dispozitie.

Te asteptam la o intalnire fata in fata pentru a afla cum vezi tu nunta de vis si a incepe impreuna sa tranformam acest vis in realitate.

Programeaza ACUM o intalnire sunand la: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379 sau trimitand un e-mail la adresa:
office@president-events.ro