Botezul perfect pentru copilul tau in saloanele Centrului de Evenimente President

Botezul perfect pentru copilul tau in saloanele Centrului de Evenimente President

Concentreaza-ti toata atentia asupra copilului si a invitatilor si lasa detaliile tehnice si administrative in seama noastra!

Pentru ca stim cat de important este botezul in viata unei familii suntem alaturi de tine pentru a transforma acest eveniment intr-o experienta placuta in care tu sa iti poti concentra toata atentia asupra celui mic si a invitatilor, lasand detalii tehnice si administrative in seama echipei noastre.

Locatia deosebita, meniurile speciale, muzica, sonorizarea de inalta calitate si atentia deosebita la detalii sunt ingredientele obligatorii pentru o petrecere de botez reusita.

Si pentru ca tu meriti sa ai parte de o experienta cu adevarat speciala, o echipa de profesionisti selectata special pentru evenimentul tau te va asista la tot pasul si te va ghida catre cele mai potrivite optiuni in functie de dorintele, necesitatile si posibilitatile tale.

Mai mult decat sa te asistam la alegerea meniului, a muzicii, a decoratiunilor, putem gandi impreuna momente artistice speciale pentru botez si contam pe profesionisti cu mare experienta in domeniu pentru a asigura gestionarea si supervizarea intregului eveniment.

Si pentru ca stim ca iti plac lucrurile concrete, iti prezentam mai jos o selectie de meniuri concepute special pentru botezuri de catre bucatarii Restaurantului President:

Meniu Baby 01

Pret: 59 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Baby 02

Pret: 61 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Baby 03

Pret: 65 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Baby 04

Pret: 44 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Baby 05

Pret: 46 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Meniu Baby 06

Pret: 48 euro / persoana

Vezi ce contine ››

Fie ca iti doresti un botez in aer liber pe malul lacului sau intr-un salon, cu un numar mare de invitati sau intr-un cadru mai intim, suntem siguri ca vei gasi locatia portrivita in Centrul de Evenimente President.

Click AICI pentru a vedea spatiile de evenimente pe care ti le putem pune la dispozitie.

Te asteptam la o intalnire fata in fata pentru a afla cum vezi tu evenimentul si a incepe impreuna sa dam contur dorintelor tale.

Programeaza ACUM o intalnire sunand la: 0763 550 406, 0766 747 379, 0760 087 384 sau trimitand un e-mail la adresa:
office@president-events.ro